Exportsäljare / Technical Key Account Manager till Lifts All AB

Exportsäljare / Technical Key Account Manager till Lifts All AB

Drivs du av affärer och har ett stort tekniskt intresse? Vill du ta nästa kliv inom försäljning och ta dig an internationella nyckelkunder i form av återförsäljare? Här erbjuds du en varierande roll med stora möjligheter att utvecklas.

Om företagetLifts All AB är en svensk leverantör av lyftutrustning för produkthantering till industri, handel och pharma. De säljer även till återförsäljare samt till flygplatser, internationellt. Lyftutrustningen ersätter manuella lyft och möjliggör att företag kan skapa en bättre arbetsmiljö och reducera förslitningsskador. Företaget har en gedigen erfarenhet av tryckluftsdrivna lyfthjälpmedel där lösningarna skräddarsys efter kunders behov. Lifts All har kontor, produktion och lager i norra delarna av Stockholm och här arbetar ett 30-tal anställda tätt tillsammans med försäljning, utveckling och produktion. Företagskulturen är familjär och präglas av en stark gemenskap och en vilja av att komma framåt tillsammans.

ArbetsuppgifterSom exportsäljare arbetar du främst med att hjälpa återförsäljarna att öka sin försäljning. Detta gör du genom att vara fysiskt närvarande och att stötta återförsäljarna med att sälja in produkterna till deras kunder. Du är kundansvarig för ca 10 återförsäljare runt om i Europa, som du besöker minst 1 gång per år. Du kommer även få möjlighet att starta upp nya kundsamarbeten. I rollen närvarar du också på mässor och följer med återförsäljarna på sambesök till deras kunder.

I introduktionen sker utbildning i företagets produkter och du får arbeta på de olika avdelningarna för att få god inblick i verksamheten. Du rapporterar direkt till VD.

Formella krav
  • Gedigen erfarenhet av försäljning av tekniska produkter inom B2B
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Stort tekniskt intresse
  • Meriterande med kunskaper inom franska och/eller tyska
Vi tror att du som söker har en förmåga att tänka och resonera strategiskt samt har en god förståelse för affärens långsiktiga betydelse och dess möjliga utfall. Vidare har du förmågan att se helheten ur olika affärsmässiga perspektiv och är mån om att arbeta på projekt tills resultat uppnås. Ditt intresse för andra människor gör att du bygger dina relationer på ett genomtänkt sätt, är en god lyssnare och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du van vid att strukturera ditt eget arbete och har förmågan att ta egna beslut, även utan allt underlag, för att komma vidare.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Lifts All.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Järfälla
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj, teknik, Lifts All, KAM, Key Account, Export, franska, tyska, engelska, svenska, B2B
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.