Innesäljare Bygg till Beijer, Stockholm

Innesäljare Bygg till Beijer, Stockholm

Är du en social och framåt lagspelare som drivs av försäljning?

Innesäljare bygg
till Beijer Järfälla

Vi på Beijer erbjuder en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag. Du erbjuds en viktig roll i en spännande miljö med stor möjlighet till utveckling. Vi har bland annat Beijerakademin där vi utbildar våra medarbetare så att de får möjlighet till att växa inom sina roller och inom företaget. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort i Järfälla.

Arbetsbeskrivning
Din huvudsakliga arbetsuppgift som innesäljare blir att utveckla den lokala försäljningen av byggmaterial mot både företag och konsument. Här kommer din kompetens och goda service bidra till grunden för det vi står för. Målet och ambitionen är att skapa personliga och varaktiga relationer med nya och befintliga kunder där du tillsammans med kollegor alltid värnar om att Beijer Byggmaterial ska vara det bästa alternativet. Återkommande arbetsuppgifter är att lämna offerter, teckna avtal och ta emot order. Du arbetar i vårt affärssystem Trygg.

Vem är du?
Vi tror att du som söker tjänsten som innesäljare är en person som är driven, självgående, utåtriktad och har en god känsla för kvalité. Du har en naturlig förmåga att skapa goda relationer med kunder, men även internt. Du är stresstålig och det faller dig naturligt att hålla ordning och reda. Vi ser helst att du har erfarenhet från byggbranschen.

Kontakt och ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen in med din ansökan så fort som möjligt. Urval sker löpande. Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulf Hammar 070 606 31 00.

Välkommen med din ansökan!
Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Beijer Byggmaterial förser både byggproffs och hemmasnickare med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter 5,5 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK-Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i den nordiska regionen. Sedan april 2018 ägs koncernen STARK-Group av Lone Stars Funds som är en amerikansk riskkapitalfond. Besök www.beijerbygg.se för mer infomation om oss.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 16 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!