Butikssäljare/mekaniker

Butikssäljare/mekaniker

Är du en mästare på att skruva eller en duktig butikssäljare? Då har vi jobbet för dig!

Bike & Repair Stockholm AB håller på att bli en av Sveriges största mopedbutiker. Vi är i dagsläget återförsäljare av många kända varumärken som Peugeot, Aprilia, Derbi, Vespa, Piaggio, Viarelli, Aixam m.m. Vår målsättning är att alltid erbjuda våra kunder ett komplett sortiment och bästa tänkbara service.

Säljare av
MC, ATV, Moped och El-Cykel sökes till Bike & Repair i Järfälla.

Nu söker vi på Bike & Repair Stockholm AB en ny stjärnsäljare med ett brinnande intresse för motorfordon.

Vi söker i första hand dig som kan försäljning. Om du nu inte har tidigare erfarenhet av fordonsförsäljning men upplever att detta är en typ av arbete som kan passa dig, så ber vi dig ändå att söka tjänsten. Vi kommer främst titta på dem personliga egenskaperna, speciellt nät det kommer till att vara social, driven och har ett genuint intresse för kundbemötande.

Om arbetsuppgiften
Dina dagliga uppgifter kommer vara försäljning av MC, ATV, Mopeder och El-cyklar. Ansvar för att följa upp potentiella kunder och att hjälpa till i butiken. Ett mycket omväxlande och roligt jobb för rätt person.

Vi söker även mekaniker
Är du en mästare på att skruva och har ett stort intresse för Motorcyklar, moped, ATV. Då har vi jobbet för dig!

Våra kunniga mekaniker/montörer erbjuder kunderna reparation av cyklar, och motorfordon, samt hjälper kunder med rådgivning.

Om jobbet
Du kommer främst att arbeta med service och reparationer av motorcyklar, ATV och mopeder. Utöver detta förekommer varumottagning, montering och även reparationsarbeten av el-cyklar och vanlig cyklar.

Om dig
Vi söker främst dig som tidigare arbetat som mekaniker. Vidare har du ett brinnande intresse för motorcyklar och motorfordon, tycker om att meka och har lätt för att arbeta i ett team.

Detta är ett arbete för dig som är stresstålig, serviceorienterad och en problemlösare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Skicka in ditt CV till: stockholm@bikerepair.se
Intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan snarast möjligt
Mer info
Email Mejla BIKE & REPAIR Stockholm AB
Område Järfälla
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bikerepair.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bike & Repair AB är ett företag etablerat i Västerås sedan 2008. Nu öppnar vi vår andra butik i Järfälla/Stockholm. Vi bedriver försäljning av fyrhjulingar, moped/MC scooter/ATV, (el)cyklar, Cyklar samt tillbehör. Vi är återförsäljare av flertalet kända fabrikat.