Drifttekniker med fokus på avhjälpande underhåll

Drifttekniker med fokus på avhjälpande underhåll

Vi letar nu efter en engagerad och strukturerad drifttekniker till produktionsavdelningen med fokus på avhjälpande underhåll på vår tekniska utrustning.

"Du kommer att ha en viktig roll där du tillsammans med produktions- samt underhållsavdelningen jobbar med att säkra en hög leveranssäkerhet mot våra kunder internt på mejeriet. För rätt kandidat så är detta en fantastisk möjlighet att få arbeta i en fartfylld miljö full av utvecklingsmöjligheter där du har ett stort mandat att ta egna initiativ och testa idéer." säger Team Manager, produktion, Jan Hajdus.

Om tjänsten
Omfattning för tjänsten är heltid och arbetet innebär skiftgång. Skiftgången innebär att du jobbar två-skift, natt och dag. Ditt arbete och fokusområde kommer att vara flexibelt utefter verksamhetens behov där det akuta underhållet på mejeriets tekniska utrustning utgör huvudfokus.

Arbetets innehåll:
  • Säkra bästa möjliga service vid akuta driftstopp
  • Jobba med förebyggande underhåll
  • Medverka till ett tätt samarbete och kunskapsöverföring mot såväl övriga tekniker som maskinoperatörer
Vem är du?
Krav för tjänsten är :
  • Förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift
  • Minst 2 års erfarenhet av avhjälpande underhåll av maskiner
Vi ser även att du har ett starkt intresse för teknik och produktionsflöden. Du är serviceinriktad gentemot både interna kunder på mejeriet och arbetskamrater och en engagerad och driven medarbetare. Som drifttekniker ställs krav på samarbetsförmåga, problemlösning samt att man är prestigelös, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du är flexibel och klarar av att jobba såväl dag- som nattskift.

Har du en god datorvana samt erfarenhet av arbete i SAP så är detta meriterande. Även erfarenhet från avhjälpande underhåll inom livsmedelsindustri är meriterande.

Vad kan vi erbjuda?
  • En spännande arbetsplats där det händer mycket och där vi har stundtals högt tempo
  • Ett härligt team med högt i tak och goda möjligheter att dela kunskap och erfarenhet
  • Möjlighet att påverka den tekniska utrustningens utveckling
Mer info
Kontaktperson Jan Hajdus
Telefon 073- 156 97 98
Email Mejla Jan Hajdus
Område Järfälla
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.arla.com/job/Jaarfaalla-AU-tekniker%2C-Arla-Stockholm-Mejeri/594855801/
Sista ansökningsdag 13 juli 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi värdesätter din personliga utveckling högt och vår ambition är alltid att utveckla våra medarbetare. Vi tror att vår positiva atmosfär kommer att ta fram det bästa i dig. Du kommer också till ett välkänt globalt företag som är marknadsledande inom mejeriprodukter och där det finns många möjligheter.

Grunden i vår verksamhet på Stockholm mejeri är produktion och distribution av färska mejeriprodukter som inkluderar mjölk, grädde, fil och gräddfil. Tillsammans med vårt systermejeri i Sundsvall så producerar vi 220 mkg och distribuerar 380 miljoner kg mejeriprodukter per år.