Global Tech Manager till Aritco i Stockholm

Global Tech Manager till Aritco i Stockholm

Nu söker vi en Global Tech Manager till Aritco i Järfälla, Stockholm. Läs mer nedan.

Vi söker dig som vill leda ett team med otroligt engagerade medarbetare med hög teknisk kompetens, på ett snabbfotat och kundorienterat företag. Vill du med din drivkraft, kundfokus och personalledande förmåga vara en del av Aritcos fortsatta framgång? Aritco söker nu en Global Tech Manager som ansvarar för den tekniska supportavdelningen samt för etablering och utveckling av det globala tekniska supportcentret.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till en organisation där ditt ledarskap, erfarenhet av förändringsledning och förståelse för att bygga upp affärkritiska funktioner i en organisation kommer att ge en omgående effekt och synas på våra uppsatta mål. Som Global Tech Manager följer du Aritcos ledarskapsmodell med verktyget Great Place to Work samt förväntas att bidraga och driva team- och organisationsutveckling.

Inom 3 år vill vi vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och som ett steg på vägen har vi flyttat in i toppmoderna aktivitetsbaserade lokaler i Veddesta/Barkarby. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via Benify och ser flexibla arbetstider som en självklarhet för life work balance.

Dina framtida arbetsuppgifter

Ansvarsområden:
  • Ser till att säkerhet, hälsa och miljö efterföljs enligt regler samt policys och uppsatta mål.
  • Systemutveckling, innehåll och funktionalitet inom givet område.
  • Följer upp att kvalitets- och kostnadsmål uppnår erforderliga standarder.
  • Personal utveckling samt den organisatoriska effektiviteten på kort och lång sikt.
  • Optimering, effektivisering och utveckling av det organisatoriska området rollen ansvarar för på kort och lång sikt.
  • Bidra till, implementera och genomföra Aritco-strategin samt främja för ett effektivt samarbete för att nå uppsatta mål och prioriteringar.
Ditt ansvarsområde omfattas av:
  • Den tekniska portalen inklusive teknisk dokumentation såsom installationshandböcker.
  • Etablering och utveckling av erbjudanden, installationsträning, felsökningar och kundupplevelse.
  • Den globala tekniska supporten.
  • Agerar stöd till Tjänster & Reservdelar genom teknisk support.
Rollen innebär också

Rollen är placerad i Järfälla och är en heltidstjänst med start så snart rätt person kan vara på plats. Arbetstiderna är 08.00-17.00 måndag till torsdag och 08.00-16.00 på fredagar, med chans till flexibilitet. Antal resor uppskattas fylla ca 6-7 veckor om året (ej under pågående pandemi).

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som Global Tech Manager ser vi att du har gedigen erfarenhet från teknisk support samt har lång erfarenhet av ledande position. Du ha troligen lett team i förändring och förstår utmaningen med att leverera parallellt med att man genomför en organisationsförändring eller implementering av nya funktioner eller arbetssätt.

Att du har ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet och du besitter kunskap/erfarenhet inom något CRM-system. Du är också en duktig användare inom Officepaketet och är flytande i svenska samt engelska tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med webshop och/eller har språklig kompetens av Franska, Tyska, Kinesiska eller Thai.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Linnea Wäringe
Telefon 0768830460
Område Järfälla
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 juni 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech