Löneadministratör/Ekonomiassistent till Inission i Järfälla

Löneadministratör/Ekonomiassistent till Inission i Järfälla

Till Inission Stockholm AB söker vi en noggrann och ansvarsfull löneadministratör/ ekonomiassistent.

Inission är en lönsam totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr och reglerteknik. Företaget ingår en koncern som har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Tallinn, Trondheim och även ett säljbolag i Köpenhamn. Företaget ligger i Järfälla och har 45 anställda.

Arbetsuppgifter

Vi söker en löneadministratör/ekonomiassistent på heltid. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. I dina ansvarsområden ingår bland annat löner, kund och leverantörsreskontra samt administrativa arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Kund och leverantörsreskontra inklusive registrering av fakturor, betalningar, factoring, moms och avstämningar, vilket är största delen av jobbet.
  • Löneadministration, löneberäkning, administration av anställningsavtal och arbetsgivarintyg.
  • Statistik och myndighetsrapportering
  • Diverse administrativa uppgifter såsom att svara i växeltelefonen och hantera post
I rollen kommer du även att delta i interna projekt och utveckling av processer och rutiner.

Du sitter i trevliga lokaler i Järfälla.

Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som löneadministratör/ekonomiassistent är att du har ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller likvärdigt och en yrkesutbildning i löneadministration. Du har minst ett par års erfarenhet av löneadministration och varierat arbete på en ekonomiavdelning. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Monitor och lönesystemet Kontek.
  • Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och bra engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

Vi söker efter en strukturerad och pålitlig person som gillar ordning och reda. Du är lyhörd, prestigelös, hjälpsam och flexibel. Du har vidare god samarbetsförmåga likväl som god kommunikationsförmåga. Du trivs med att administrera och registrera stora mängder data. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är serviceinriktad, engagerad och har god social kompetens.

Mer om Inission

Inission är synonymt med teamwork, delaktighet och serviceanda. Företagets målsättning och drivkraft är att medarbetarna trivs och har roligt på jobbet och därmed presterar på topp. Inission har därför medvetet satsat på att göra medarbetarna delaktiga på arbetsplatsen och ser till att alla får chans att utbilda sig och få nya kunskaper som ett led i sin kompetensutveckling.

Mer om tjänsten
  • Tillsättning: 1 december
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Järfälla
Uppdraget är ett "hyrköpsuppdrag" och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 3-6 månaderna och därefter övergår anställningen till Inission om båda parter så önskar.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.