Junior Redovisningsekonom till Järfälla

Junior Redovisningsekonom till Järfälla

Vi söker vi en ambitiös och proaktiv redovisningsekonom. Du kommer att jobba i en bred roll och assistera redovisningsteamet med allt ifrån avstämningar och ombokningar till bokslutsdispositioner. Du ska vara hjälpsam och proaktiv och gilla ett omväxlande arbete.

Vår kund är ett högteknologiskt och globalt företag som erbjuder produkter och tjänster med syfte att förbättra kundens produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vår kund består av en stor koncern med olika affärsområden inom verktyg, stål samt gruv- och byggindustri. Koncernen har cirka 42 000 anställda över hela världen och finns i 160 länder. Du kommer att arbeta i det affärsområde som erbjuder produkter och tjänster inom bland annat gruv- och byggindustrin. På kontoret i Stockholm arbetar idag cirka 120 anställda.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom arbetar du tillsammans med redovisningsteamet för att säkerställa företagets bokslut och rapportering. I ditt ansvar ingår även att vara delaktig i utveckling av processer och rutiner för redovisningen samt bistå i löpande förbättringsarbete.

Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter:
 • Bokslutsuppgifter
 • Utdrag av rapporter
 • Avstämningar av bokningar i resultat och balansräkning (konton)
 • Bokföringsordrar
 • Ombokningar av felaktigt bokade poster
 • Balansavstämningar
 • Generell support och fylla i där teamet inte hinner med
I rollen rapporterar du till Manager Business Control. Ekonomifunktionen består av idag av 3 olika grupper och 6 roller. Denna roll är ny och du får möjlighet att vara med och utforma den tillsammans med dina kollegor.

I rollen får du ett utmärkt tillfälle att förfina dina kunskaper inom redovisning i stora koncerner och möjlighet att gå vidare till olika roller inom business control eller financial control.

Kvalifikationer

För att fungera väl i rollen har du en akademisk examen inom ekonomi och 2-3 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom. Du har god kunskap om ekonomiska flöden och har självständigt arbetat med helheten inom redovisning. Det är meriterande om du arbetat i komplexa organisationer och det är ett krav att du har erfarenhet av ERP system.
 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet och särskilt excel är ett krav
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

Vi söker efter en driven och engagerad person som är noggrann och analytisk. Du gillar att ligga steget före och är alltid hjälpsam. Vidare är du prestigelös och har bra självinsikt. Du värdesätter gott samarbete inom gruppen och är ödmjuk och respektfull mot dina kollegor. Du är förändringsbenägen och tycker om att vara delaktig i att utveckla verksamheten.

Mer om tjänsten
 • Tillsättning: omgående
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Järfälla
Uppdraget är ett "hyrköpsuppdrag" och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till kunden om båda parter så önskar.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.