Verkstadschef Aftén Bil Kia, Barkarby

Verkstadschef Aftén Bil Kia, Barkarby

Aftén Bil befinner sig nu i en mycket spännande och expansiv fas där vi har stora planer att växa kraftigt som koncern de närmaste 5-åren både genom organisk tillväxt samt genom förvärv. Som anställd hos oss ingår du i en stabil och väletablerad koncern som värderar ett personligt och familjärt tillvägagångssätt i allt vi gör, både internt och externt. Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en verkstadschef.

Dina arbetsuppgifter

Som verkstadschef på Aftén Bil är din viktigaste uppgift att ansvara för den dagliga driften av verkstaden. Du kommer ha fullt uppföljnings, budget- och resultatansvar. Du kommer även ha personal och arbetsmiljöansvar, vilken innefattar att leda och fördela arbetsuppgifter samt säkerställa en god arbetsmiljö. Vidare är en viktig del i tjänsten att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet. Mycket fokus kommer att ligga på själva ledarskapet och processarbete, att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verksamhet med god lönsamhet. Du jobbar kontinuerligt för en stark organisation med gott samarbete mellan avdelningarna för att skapa "Ett Aftén Bil".

Personliga egenskaper
Vi söker efter Dig som är lyhörd, tar vara på det som fungerar bra och genomför förbättringar - en naturlig ledare med stort driv. Du ska vara intresserad av ledarskap och utveckling av personal. Vidare trivs du med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa förtroende och god stämning både internt och externt. Att leverera ett arbete med högsta möjliga kvalitet är en självklarhet och du har god planerings- och prioriteringsförmåga.

Vad vi önskar av dig

· Erfarenhet av liknande arbete.

· Tidigare personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat.

· Erfarenhet av fordonsbranschen eller annan närliggande teknisk bransch är meriterande.

· Goda datorkunskaper och lätt att sätta dig in i nya system. Tidigare erfarenhet i systemet Kobra är meriterande.

· Behärskar svenska i både tal och skrift.

· Erfarenhet av utvecklingsarbete är meriterande.

· B-körkort är krav.

Det här erbjuder vi
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den som har det som krävs! Vi arbetar med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken vilket är en stor fördel. Några av de förmåner vi på Aftén Bil erbjuder är kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förskottssemester, snygga arbetskläder och personalrabatter. Som anställd hos oss blir du en del av en familjär organisation med stark gemenskap. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Barkarby. Arbetstiderna är heltid 40h/veckan.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta sebastijan.mitic@aftenbil.se. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aftén Group är en expansiv koncern där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Vi har idag 7 anläggningar i Åkersberga, Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Cupra, Seat och Maxus.

Aftén Bils målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra varumärken. Vi vill hela tiden sätta kunderna i fokus och målet är att hela tiden överträffa kundernas förväntningar. Det handlar om att kunna förädla befintliga processer samt våga prova nya processer utanför de vanliga gängse ramarna genom att tänka nytt. Vi har som mål att vara bäst!