Servicesäljare / Kundmottagare Aftén Bil Kia, Barkarby

Servicesäljare / Kundmottagare Aftén Bil Kia, Barkarby

Aftén Bil befinner sig nu i en mycket spännande och expansiv fas där vi har stora planer att växa kraftigt som koncern de närmaste 5-åren både genom organisk tillväxt samt genom förvärv. Som anställd hos oss ingår du i en stabil och väletablerad koncern som värderar ett personligt och familjärt tillvägagångssätt i allt vi gör, både internt och externt. Aftén Bil ska vara en självklarhet för våra kunder och dit når vi genom förstklassig service och en personlig kontakt. Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en utåtriktad och lösningsorienterad servicesäljare.

Arbetsbeskrivning
Som servicesäljare hos Aftén Bil är din viktigaste uppgift att uppträda professionellt och kundorienterat i alla situationer. Du arbetar med service, kundbemötande samt rådgivning över disk, via telefon och mail. Till det vardagliga arbetet ingår att administrera, beräkna prisofferter, boka och planera jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden, se till så att vi når våra dagliga mål samt jobba mot en hög kundnöjdhet. Vidare jobbar du aktivt med behovsförsäljning. Du kommer arbeta med välkända varumärken vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass.

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är utåtriktad, duktig på att handskas med människor samt har inställningen att alltid se lösningar. Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna på ett positivt och kvalitetsmedvetet sätt samtidigt som du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Vidare har du en hög arbetsmoral, kan hålla många bollar i luften och trivs med att arbeta i en miljö där ingen dag är den andra lik. Du håller hög kvalité i högt tempo. Din personlighet värderas högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt.

Vad vi önskar av dig


· B-körkort är ett krav.

· Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska är ett extra plus.

· Goda datorkunskaper och lätt att sätta dig in i nya system. Tidigare erfarenhet i systemet Kobra är meriterande.

· Erfarenhet av fordonsbranschen eller annan närliggande teknisk bransch är meriterande.

· Tidigare erfarenhet av prissättning samt planering av jobb är meriterande.

Det här erbjuder vi
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den som har det som krävs! Vi arbetar med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som servicesäljare. Några av de förmåner vi på Aftén Bil erbjuder är kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förskottssemester, bra arbetskläder och personalrabatter. Som anställd hos oss blir du en del av en familjär organisation med stark gemenskap. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Barkarby. Arbetstiderna är på heltid 40h/veckan där arbetstimmarna är på dagtid mellan 07:00-16:00 samt 08:00-17:00 varannan vecka. Lönen består av grundlön samt en bonusbaserad del.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta sebastijan.mitic@aftenbil.se. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aftén Group är en expansiv koncern där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Vi har 7 anläggningar i Åkersberga, Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Cupra, Seat och Maxus. Aftén Bils målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra varumärken. Vi vill hela tiden sätta kunderna i fokus och målet är att hela tiden överträffa kundernas förväntningar.