Systemutvecklare inom backend C# till RCO i Järfälla

Systemutvecklare inom backend C# till RCO i Järfälla

Har du tröttnat på att vara en maintenance-utvecklare när du innerst inne vill nyutveckla? Är du en problemlösare som kan koda? Vill du ha en ny utmaning? Om du svarar JA på dessa frågor så kanske du är personen som vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker en systemutvecklare till RCO i Järfälla. På avdelningen är de 17 utvecklare varav 6 personer i teamet som jobbar med nya applikationer inom larm och passersystem. Allt från servrar till webbapplikationer och mobilappar. Det är här som vi söker en ny kollega!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos RCO.

Vi söker dig som

Vi söker dig som framförallt tycker det är kul att nyutveckla och vill att din kunskap och dina idéer ska göra skillnad. Det innefattar allt ifrån design/arkitektur till implementation. Det vi jobbar mest med, utvecklar vi i .NET där det ingår en hel del teknologier.

Några av de teknologier RCO jobbar med:
 • C# .NET / .NET Core
 • SQL Server / Entity Framework
 • REST
 • OWIN
 • OData
 • Identity Server
 • Jira
 • Git
 • Bitbucket
 • Jenkins
Vi vet självklart att du inte kan allt, men att du har mycket att bidra med. Vad vi vill är att du ska kunna lära dig nya teknologier utan större problem, är strukturerad både som person och som utvecklare samt har en god logisk-analytisk förmåga och kan förstå abstrakta tankesätt.
Har du en relevant akademisk utbildning är det dessutom extra meriterande. Ytterligare en merit är att du har erfarenhet av att bygga skalbara distribuerade system (molntjänster). Du behöver även kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Järfälla
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RCOs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Vårt erbjudande karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och innovation. Genom närhet till våra kunder skapar vi en trygg, säker och smidig vardag vare sig man har behov av ett kodlås vid en enda dörr eller ett stort integrerat system för styrning av passage och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet.

RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Idag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO cirka 75 anställda fördelade på tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter över 200 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

Försäljning, installation och service av RCO:s produkter sker via ett brett nät av återförsäljare (lås-, larm-, tele- och elinstallatörer). Produkterna och lösningarna tas fram vid den egna utvecklingsavdelningen i Järfälla. Där genomförs allt ifrån mekanisk konstruktion till utveckling av programvaror och elektronik dessutom i nära samarbete med återförsäljare och slutkunder som ofta kommer med synpunkter och förslag.