Miljöintresserad student som vill ha flexibelt extrajobb på Ragn-Sells!

Miljöintresserad student som vill ha flexibelt extrajobb på Ragn-Sells!

Drivs du av att hjälpa människor, ge god service och söker ett deltidsjobb?
Är du snabblärd och vill hjälpa Ragn - Sells i deras växel? Då kan detta vara tjänsten för dig, välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ragn-Sells räkning en studerande som vill arbeta deltid som växeltelefonist. Idag är det två härliga personer som arbetar heltid i receptionen men nu behöver teamet utökas men en person som kan täcka upp vid behov. Passen är deltid och är vid behov.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på deltid vid behov. Under jul och andra lov förväntas du jobba mer.

Arbetsuppgifter

Som växeltelefonist svarar du på inkommande samtal och agerar ansiktet utåt i en första kontakt med Ragn-Sells kunder. Din roll innebär att du fördelar samtal till rätt kontaktperson inom företaget.

Vi söker dig som
  • Är studerande på en eftergymnasial utbildning och har minst ett år kvar av dina studier
  • Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska då det krävs i kontakt med kunder och kollegor.
Det är meriterande om du har erfarenhet av ett administrativt arbete och vana att ge kundservice via telefon och mail.

Som person är du:
  • Serviceinriktad
  • Problemlösande
  • Flexibel
Övrig information

* Start: Omgående
* Plats: Järfälla
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se