Lagermedarbetare till ett framgångsrikt och lönsamt företag

Lagermedarbetare till ett framgångsrikt och lönsamt företag

Har du truckkort och vill ha ett utvecklande arbete på ett framgångsrikt och lönsamt företag? ebm papst ser personalen som en tillgång och har genom åren skapat en god och trivsam atmosfär. De söker nu en person som tillsammans med ebm kan bidra till att utveckla företaget och den goda stämningen som råder i teamet.
Låter det här intressant så skicka in ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en lagermedarbetare till ebm papst.

ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för deras framgångsrika sortiment. Deras kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri. Ebm-papst försöker alltid hitta den optimala lösningen för kundens applikation, ofta innebär det att de utvecklar, producerar och levererar en fläkt eller elmotor som är anpassad speciellt för deras kund. Ambitionen är alltid ett nära och långsiktigt samarbete med kunden.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid i sex månader. Det finns möjlighet att bli överrekryterad till ebm papst efter avslutat uppdrag om båda parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
 • Alla arbetsuppgifter som förekommer på ett lager som in- och utleverans, orderplockning och packning
 • Registrering och sökning via ebm-papst affärssystem SAP
 • Truckkörning
 • Inventering, omflyttning av material, skötsel av truckar, beställa förbrukningsmaterial och boka transporter
Vi söker dig som
 • Har någon form av gymnasieutbildning
 • Vana av lagerarbete
 • Har truckkort A+B och är van vid fysiskt arbete
 • Har datorvana i PC-miljö (MS Office) samt något affärssystem, gärna SAP.
 • Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift samt kunskaper i engelska.
Som person är du ansvarstagande, initiativrik och noggrann samt van att arbeta i varierande tempo.

Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp samt är flexibel då det förekommer att man får vara behjälplig och utföra andra arbetsuppgifter inom företaget. Dessutom ska du med din personlighet bidra till en god stämning på arbetsplatsen.

Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Järfälla
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork