C#.Net utvecklare till RCO Security i Järfälla

C#.Net utvecklare till RCO Security i Järfälla

Har du tröttnat på att vara en maintenance utvecklare när du innerst inne vill nyutveckla? Är du en problemlösare som kan koda? Vill du ha en ny utmaning? Om du svarar ja på dessa frågor så kanske du är personen som vi söker!

Information om uppdraget

RCO har sitt kontor i Järfälla med cirka 75 anställda och en utvecklingsavdelning med 17 kollegor inom mjuk- och hårdvara samt design. Hos RCO får du arbeta med egenutvecklade tekniska och innovativa produkter av högsta kvalité som t.ex. kodlås, passer- och larmsystem.

RCO präglas av en positiv företagskultur och är inne i en expansiv fas med många spännande nyheter på gång. Du kommer till ett företag där hierarkier inte är det viktigaste och där du kan göra din röst hörd. Med ett starkt varumärke i ryggen får du möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos RCO.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som framförallt tycker det är kul att nyutveckla och vill att din kunskap och dina idéer ska göra skillnad. Det innefattar allt ifrån design/arkitektur till implementation. Det vi jobbar mest med, utvecklar vi i .NET där det ingår en hel del teknologier.

Några av de teknologier RCO jobbar med:
 • C# .NET / .NET Core
 • SQL Server / Entity Framework
 • REST
 • OWIN
 • OData
 • Identity Server
 • Jira
 • Git
 • Bitbucket
 • Jenkins
Vi söker dig som

Vi vet självklart att du inte kan allt, men att du har mycket att bidra med. Vad vi vill är att du ska kunna lära dig nya teknologier utan större problem, är strukturerad både som person och som utvecklare samt har en god logisk-analytisk förmåga och kan förstå abstrakta tankesätt.

För att axla denna roll ska du vara trygg i dina programmeringskunskaper och i stor grad vara självgående varav vi satt följande krav på tjänsten:
 • Har minst fem års erfarenhet av systemutveckling
 • Kan självständigt arbeta i C#.Net
 • Har erfarenhet av SQL databaser
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i skrift och tal
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Järfälla
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Daniel Klasson +46 8 562 467 70
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RCOs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Vårt erbjudande karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och innovation. Genom närhet till våra kunder skapar vi en trygg, säker och smidig vardag vare sig man har behov av ett kodlås vid en enda dörr eller ett stort integrerat system för styrning av passage och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet.

RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Idag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO cirka 75 anställda fördelade på tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter över 200 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

Försäljning, installation och service av RCO:s produkter sker via ett brett nät av återförsäljare (lås-, larm-, tele- och elinstallatörer). Produkterna och lösningarna tas fram vid den egna utvecklingsavdelningen i Järfälla. Där genomförs allt ifrån mekanisk konstruktion till utveckling av programvaror och elektronik dessutom i nära samarbete med återförsäljare och slutkunder som ofta kommer med synpunkter och förslag.