Självständig Lageransvarig sökes till företag i Järfälla

Självständig Lageransvarig sökes till företag i Järfälla

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som lageransvarig på ett företag i Järfälla. Tjänst kommer att innebära att du ansvarar för lagret, du ser till att material finns inne samt att beställningarna som montörerna ska ha varje dag finns att hämta klockan 7:00 på morgonen. Du kommer att ansvara för att lagret fungerar som det ska, du behöver planera långsiktigt samt kunna förbereda för dagens utmaningar.

Du kommer i rollen att:
  • Ta emot leveranser
  • Göra beställningar på material
  • Hålla ordning och reda på lagret
  • Hjälpa montörerna med att förbereda deras beställningar
  • Lämna material på fältet vid behov
Vi söker dig som vill arbeta heltid, arbetstiderna är måndag till fredag 6:30-15:30.

Din profil

Som lageransvarig krävs det att du trivs med att arbeta självständigt. Du är en medarbetare som är van vid att samarbetar med kollegor och är hjälpsam då montörerna kan komma att behöva stöttning vid upphämtning av material. Vi ser att du är initiativtagande, driven, trivs med att organisera samt att du har god framförhållning. Som person är du strukturerad, noggrann, har en stark vilja och vill utvecklas inom ett företag. Du kommer att arbeta ensam på lagret och därför krävs det är du vågar ta egna initiativ.

För att lyckas i rollen krävs det att du har B-körkort och truckkort. Du behärskar svenska i tal och skrift, har du också kunskaper i finska är detta meriterande. Det krävs att du klarar av tunga lyft, vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på lager eller inom byggbranschen sedan tidigare.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Lageransvarig
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället