Säljare till en av våra kunder inom budverksamhet

Säljare till en av våra kunder inom budverksamhet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av en tjänst som Säljare inom budverksamhet och logistik. Du kommer att få en befintlig kundstock som du underhåller och utvecklar, samt att du tar in nya kunder. Du skapar varaktiga relationer med kunder och är serviceinriktad för att se till kundernas behov. Du kommer vara den första initiala kontakten ut mot kunden och sedan bearbeta och driva processen, samt se till att avtal skrivs. Du hanterar en stor mängd kunder samtidigt och har många bollar i luften, samtidigt som du söker aktivt efter nya möjligheter till att göra affärer. Ditt mål är att skapa lönsam försäljning både för kunderna och för budverksamheten.

Tjänsten startar omgående. Du utgår från kontoret i Järfälla samt att du även kommer att arbeta på kontoret i Solna.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av försäljning som Säljare/ Account Manager, gärna inom B2B. Erfarehet av försäljning inom logistik och/eller inom e-handel är en merit.
Du är en driven och ambitiös person som brinner för att göra affärer och ge god service. Du har en stark initiativförmåga, god lagkänsla och vill satsa på en framgångsrik karriär inom försäljning. Vi ser även att du har förmågan att arbeta strukturerat och klarar av att självständigt planera din arbetsvecka utifrån uppsatta ramar.

Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Du har B-körkort och egen bil.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-8693058
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.