Projektledare inom installation sökes till multinationellt bolag

Projektledare inom installation sökes till multinationellt bolag

Dina arbetsuppgifter

Är du en kunnig projektledare med kunskaper inom entreprenad och teknik? Har du högt kundfokus och önskar utvecklas i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund behöver nu utöka sitt team med en erfaren projektledare inom installation av industrientréer. I rollen kommer du att vara ansvarig för hela processen, från slutförhandling med kund, kalkylarbete samt implementation och uppföljning. Du ansvarar över budget, tidplan och arbetsleder teknikerna. Du arbetar från Stockholm och uppåt och rollen innefattar resor.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.

Din profil

Vi söker dig som varit verksam inom entreprenadbranschen i roller som Projektledare, Arbetsledare eller Platschef. Du har tidigare erfarenhet av att driva stora projekt samt kunskap kring entreprenadjuridik och dess regelverk. Det är meriterande med relevant högskoleutbildning men inget krav. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som är kommunikativ, flexibel och förändringsbenägen. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och att driva dina projekt självständigt. Vidare är du noggrann, strukturerad, kvalitetsmedveten och har ett sinne för affären. Du har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt.