Kundmottagare med intresse för bilar sökes till norra Stockholm

Kundmottagare med intresse för bilar sökes till norra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Har du ett stort intresse för bilar och älskar att ge god kundservice? Då har vi rollen för dig! Just nu söker vår kund en kundmottagare till deras bilverkstad i Järfälla. Din roll kommer innebära att vara företagets ansikte utåt och ta emot kunder som antingen vill ha hjälp med sin bil eller har generella frågor. Du kommer även få skapa offerter, beställa delar till verkstan och boka kunder.

Detta är en heltidstjänst, där du arbetar kl:7.30-16.00 måndag till fredag. Till en början kommer du vara anställd som konsult via 2Complete men med ambition om att bli överrekryterad till vår kund om alla pater är nöjda.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Tidigare arbetat antingen som mekaniker eller kundmottagare
  • Är flytande i det svenska språket, både tal och skrift då det kommer behövas i det dagliga arbetet
  • Innehar B-körkort
Det ses även meriterande om du har tekniska kunskaper om bilar. Som person krävs det att du är självgående och ansvarstagande då du mestadels kommer arbeta självständigt i kundmottagningen. Vi ser även att du är social och har en förmåga att kunna hantera olika kunder eftersom du är företagets ansikte utåt och dagligen kommer ha kundkontakt. För att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett bra sätt krävs det att du är strukturerad, noggrann och är duktig på att planera dina arbetsuppgifter.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se eller numret 070 845 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Järfälla
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.