Byggprojektledare med erfarenhet av ROT till HSB

Byggprojektledare med erfarenhet av ROT till HSB

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för fastigheter och som har arbetat som Projektledare inom ROT. I din roll som Byggprojektledare hos HSB samordnar du självständigt större och medelstora projekt, bland annat stambyten, takomläggning och ombyggnationer, genom hela skedet. Du deltar i möten med kunderna som består av styrelser för bostadsrättsföreningar och du ger aktivt rådgivning kring tekniska förvaltningsfrågor om projektets planering, genomförande och överlämnande. Som Byggprojektledare leder du bostadsrättsföreningar genom hela projektet från upphandling till besiktning. Du säkerställer att myndighetskrav och entreprenadsjuridik efterföljs och ser till att upphandlingen även stämmer överens med föreningens stadgar och bostadsrättslagen.

Tjänsten startar omgående. Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt av vår kund HSB och kontoret är beläget i Järfälla.

Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet som Projektledare inom bygg-/fastighetsbranschen. Ett krav är att du har erfarenhet av att arbeta med ROT-projekt. Du har tidigare erfarenhet från projektering och planering samt från inköp och produktion och är bekant med byggprocessens alla skeden. Ett plus är om du har en yrkeshögskola- eller högskoleutbildning inom bygg-/fastighetsförvaltning eller motsvarande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Som person är du målinriktad driven och flexibel, samt att du serviceinriktad som person. Du affärsmässig och har ett starkt kundfokus och är bra på att kommunicera. Viktigt för rollen är att du är en person som håller avtalad budget och tidsplan, alltid håller hög kvalitet, samt ser till att myndighetskrav, arbetsmiljökrav och etiska riktlinjer följs.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-869 30 58
Område Järfälla
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HSB Norra Stor-Stockholm är en regionförening som förvaltar ett hundratal bostadsrättsföreningar och fastigheter i Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby, Upplands Bro och Sigtuna. Vi är också en av regionens ledande bostadsbyggare och har cirka 110 anställda.