B2C Säljare inom bygg sökes till område Söderort

B2C Säljare inom bygg sökes till område Söderort

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven, nyfiken och hungrig säljare som vill utvecklas i en organisation i tillväxt? Motiveras du av att utveckla kunder, affärer samt uppnå resultat? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Säljare som har förmågan att driva nykundsförsäljning, guida kunden genom processen samt skapa trygghet och förtroende för kunden. I rollen kommer du att hantera hela säljprocessen från prospekt till färdig order opch du söker kunder via telefon, på fält och via interna leads. Du arbetar endast B2C och du säljer produkter inom balkonginglasning. Främst till privat personer i BRF. Du kommer att arbeta i region Söder vilket innefattar från Gullmarsplan till Nykvarn med omnejd. Tjänsten infattar många kontaktytor och du förväntas vara en ambassadör för bolaget i alla lägen.

Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller inom byggsegmentet. Du har tidigare arbetat med försäljning B2C och det är högt meriterande med erfarenhet av försäljning av liknande produkter. Vi ser gärna att du har en hög kreativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt.

Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 0768693048
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett bolag inom balkonginglasning som står inför en stor tillväxtresa. Mer information ges vid intervju.