Däckskiftare till Järfälla

Däckskiftare till Järfälla

Dina arbetsuppgifter

Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt och söker jobb från mars till maj. Jobbet kommer innebära att du kommer få köra in bilarna i verkstan och därefter skiftar däcken på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Om du har erfarenhet av att balansera och kränga däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag, det innebär att du blir anställd på 2Complete Professionals och arbetar hos vår kund. Det är en heltidstjänst där du arbetar kl:7.00-16.00, måndag till fredag. Uppdraget kommer starta i mitten av mars.

Din profil

Vi söker dig som har b-körkort och talar svenska flytande då det används i den dagliga kommunikationen. Det anses meriterande om du har arbetat som däckskiftare tidigare.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Järfälla
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi berättar mer om företaget vid en eventuell intervju.