Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Hylte kommun söker Projektledare inom VA till samhällsbyggnadskontoret!

Ansök nu
Vill du vara med och skapa framtiden tillsammans med den lilla kommunen som erbjuder stora möjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Hylte är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där deras medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision. Deras verksamhet karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då de arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Hylte är stolta över deras kommun och dess drygt 1100 medarbetare.
VA- och Renhållningsenheten ansvarar för kommunens VA-försörjning och avfallshantering. Utveckling och förnyelse av VA-anläggningarna pågår i enlighet med beslutad VA-plan och vi har ett stort arbete framför oss under många år framöver för att säkerställa en fortsatt hållbar VA-försörjning.

Vi söker nu en Projektledare som vill arbeta brett inom verksamheten med fokus på projekt som rör VA men också med projekt inom andra områden.

Rollen som Projektledare inom VA innebär bland annat följande uppgifter och ansvarsområde:
- Leda olika typer av projekt, framförallt inom vatten- och avloppsverksamheten. Projekten kan vara av varierande karaktär där du ansvarar för att driva projektet från start till mål.
- Ansvar för att utreda projektens förutsättningar, ta fram arbetshandlingar samt handla upp entreprenörer och andra kompetenser.
- Kontaktnät både internt inom Hylte kommun men även externa konsulter, entreprenörer, ledningsägare, abonnenter och myndigheter.

Hylte kommun erbjuder dig en roll där du har möjlighet att växa och utvecklas samtidigt som du har stor möjlighet att påverka ditt arbete och ha frihet under ansvar.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli direktanställd av Hylte Kommun.

Detta söker vi:

Vi ser att du besitter en kommunikativ förmåga och därmed kan anpassa både tal- och skrift efter mottagare, målgrupp och situation. Du är en relationsbyggare och det kommer därmed naturligt för dig att ta vara på dina kontaktytor. Att samarbeta och kommunicera med både interna kollegor samt externt mot myndigheter, medborgare och intressenter är en självklarhet.
Du trivs med att arbeta projektorienterat och vill gärna bidra till utveckling genom idéer och förslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser att du har relevant högskoleutbildning alternativt att du besitter erfarenhet och/eller kompetens enligt arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Har du VA-kunskap och erfarenhet inom arbetsområdet är det meriterande.

Du har god datorvana och kan hantera digitala verktyg och hjälpmedel samt kunskap i Officepaketet.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

I Hylte kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen. För den här tjänsten ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare