Enhetschef sökes inom Gata- och park till Hylte kommun!

Enhetschef sökes inom Gata- och park till Hylte kommun!

Vill du vara med och skapa framtiden tillsammans med den lilla kommunen som erbjuder de stora möjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Hylte är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där deras medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision. Deras verksamhet karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då de arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Hylte är stolta över deras kommun och dess drygt 1100 medarbetare.

Samhällsbyggnadskontoret söker nu en ambitiös enhetschef till kommunens gata- och parkenhet. Samhällsbyggnadskontoret skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Hylte kommun ska kunna leva ett gott liv. De skapar planer för framtidens Hylte genom att bland annat planera trafik, bygga gator- och gångvägar, miljötillsyn, ger tillstånd till bygglov och mycket mer.

Som enhetschef är arbetsuppgifterna omväxlande och du ges möjlighet till mycket eget ansvar i din yrkesroll. Du kommer arbeta både operativt och strategiskt och ansvarar därmed för både planering och genomförande av drift och underhåll samtidigt som du bibehåller ett helikopterperspektiv.

Följande uppgifter och åtagande är en sammanfattning gata- och parks enhetschef ansvar:
- Planering och genomförande av bland annat kommunens gator, parker, lekplatser, naturområden och trafikmiljöer.
- Ingå i kontorets ledningsgrupp och tillsammans med övriga i gruppen vara en självklar samarbetspart till deras kommunövergripande projekt.
- Arbeta med trafikfrågor och upphandlingar.
- Budget-, personal- och verksamhetsansvar för enheten som för närvarande består av sex medarbetare varav en gruppledare.
- Du företräder kommunen som arbetsgivare, samverkar och följer lagar och regler.
- Kontakt med kommuninvånare, entreprenörer, leverantörer och samarbetspartners.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli direktanställd av Hylte kommun.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en bakgrund som ingenjör på högskolenivå eller annan teknisk utbildning som tillsammans med din erfarenhet bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du har ledarerfarenhet samt erfarenhet från drift, underhåll och strategisk planering inom verksamhetsområdet. Du har god arbetsmiljökunskap och kompetens inom MBL och förhandlingar.

Du har ett professionellt förhållningssätt, initiativförmåga och har lätt för att samarbeta med olika människor. Du förväntas se ditt ansvarsområde i ett större sammanhang och vara en god representant för verksamheten. Flexibilitet och ansvar är en självklarhet för dig liksom förmåga att leda och motivera dina medarbetare, skapa engagemang och delaktighet. Som person ser du möjligheter och lösningar. I dialog med dina medarbetare identifierar och initierar du förbättringar.

Hos oss får du ett varierat arbete som sträcker sig över ett stort kunskapsområde. Erfarenhet av arbete i politiskt styrd verksamhet och av offentlig upphandling ser vi som meriterande.

Du har god datorvana och utrycker dig väl på svenska både i tal och i skrift.

Körkort B är ett krav.

Utöver dina erfarenheter och kunskaper lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se