Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om tjänsten

Arbetsuppgifter består främst av truckkörning och att lossa och lasta med motviktstruck. Vi söker en ytterst rutinerad och van truckförare av tunga laster. Trucken är av modellen CMax, som är en klämtruck eller truck med klämaggregat. Din arbetsuppgift är daglig truckkörning där du ska lasta och lossa större rullar av papper.

Tjänsten är en heltidsanställning som uthyrd konsult hos vårt kundföretag i Brännögård, Torup. Tillträde omgående.

Din profil

Du som söker måste ha truckkort samt erfarenhet av arbete som truckförare inom industri och produktion. Som person är det viktigt att du har initiativtagande och att du tycker om att arbeta självständigt, och därtill har ett öga för vad som behövs göras samt har förmågan att strukturera hur du ska utföra ditt arbete.

Om du har erfarenhet från olika arbetsområden är det till din fördel samt att du trivs i ett högt arbetstempo. Truckkort är ett krav för tjänsten och att du känner dig säker bakom ratten.

Krav:
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort B1
Om ansökan:

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Logent
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juli 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3000 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare