Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Vi söker maskinoperatör med tekniskt intresse Hyltebruk!!

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som sökande har du en vana av industriell verksamhet och med tekniskt intresse.

Det är viktigt att du som person har viljan att lära, förmågan att utvecklas och har huvudet på skaft. Är du även noggrann, ansvarsfull och full med energi så är detta ett jobb för dig!

Formell kompetens
  • Teknisk bakgrund
  • Erfarenhet som maskinoperatör
  • Truckkort
Personliga egenskaper

Du som söker bör vara teknisk lagd och ha arbetat med maskiner tidigare och då gärna som maskinoperatör. Vi tror att du är noggrann och flexibel och har en blick för vad som behövs göras. Bra om du är öppen för varierande arbetsuppgifter och kan arbeta både självständigt samt i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Skift-arbete/Hylte med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi söker flera maskinoperatörer till vår kund. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos en av våra trevliga kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund och dina målsättningar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare