Nattuggla till industriarbete i Hylte med omnejd

Nattuggla till industriarbete i Hylte med omnejd

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av hantering och sortering av metaller för hand. Du ska vara fingerfärdig, alert, gilla monotont arbete och ha högt säkerhetstänk.

Arbetet är lagt under nattid, vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom industri samt av nattarbete.

Du kan arbeta både självständigt samt i grupp. I rollen som uthyrd konsult behöver du vara flexibel och nyfiken, samt snabblärd och positiv. Detta jobb kräver även att man är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, fingerfärdig och kan hålla fokus.

Formell kompetens
  • Teknisk bakgrund
  • Erfarenhet inom industri
  • Fingerfärdig
  • Körkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du har truckkort
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande, har hög arbetsmoral och ha ett stort säkerhetstänk.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid - Hylte med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en processoperatör till vår kund. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.