Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vi söker ett flertal drivna operatörer till trevlig kund i Hylte!

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker drivna montörer / operatörer till trevlig kund i Hylte!

Har du erfarenhet inom industrin och söker nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss!

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker montörer för uppdrag hos en av våra kunder i Hylte. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund.

Arbetsuppgifter

Du kommer ha ett varierande arbete och rotera mellan olika stationer. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att säkerställa driften och övervaka produktionen. Arbetet innebär även att hantera problem och avvikelser som uppstår med exempelvis maskinerna. Vi söker dig som är tekniskt lagd och tycker om att arbeta i team. Du är därmed duktig på att kommunicera, har god samarbetsförmåga och tekniskt intresse!

Därutöver behöver du kunna arbeta självständigt.

Formell kompetens
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Har ett tekniskt intresse och/eller arbetslivserfarenhet
  • Har god datavana och tidigare erfarenhet av att jobba med produktion
  • Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift
Truckkort är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har genomförd gymnasieutbildning, gärna från industriprogrammet eller annan praktiskt program samt B-körkort. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från produktion/verkstad eller som montör.

Vi tror att du som söker är en målinriktad och arbetsam person som har en positiv inställning till att arbeta. Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra. Säkerheten är mycket viktig och det är därför av stor vikt att du som person har lätt för att ta till dig och följa instruktioner samt är säkerhetsmedveten och noggrann.

För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, flexibel och pålitlig. Du kan hantera och balansera mellan noggrannhet och tempo. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Anställningsform/omfattning

Heltid, sex månaders visstidsanställning.

Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse.

Arbetstid: 2 -skift eller helgskift

Information

Ansök redan idag då tjänsterna kommer att tillsättas löpande.

Varmt välkommen med din ansökan - redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.