Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Operatörer till kund i Hyltetrakten!!

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
OM FÖRETAGET
Har du erfarenhet inom industrin och söker nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss!

Lernia Bemanning söker nu en pressoperatör för uppdrag hos en av våra kunder. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men jobba som uthyrd konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Hylte med omnejd.

Om tjänsten
Som pressoperatör kommer du att arbeta i företagets produktion och kontrollera, övervaka och ställa in tunga pressmaskiner. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår även att hantera material och säkerställa kvaliteten i den tillverkade produkten. Vidare kommer du att göra omställningar och mindre service av maskiner och verktyg.

Om dig

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har
  • B-körkort samt tillgång till bil.
  • Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
  • Truckkort, meriterande
Truckkort samt traversutbildning är meriterande.

Vi ser gärna att du som söker har en industriteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du bör vara tekniskt lagd och det är meriterande med erfarenhet av pressmaskiner. Har du dessutom erfarenhet av verktygsunderhåll och kan utföra mindre service ser vi även det som ett plus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du har ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och har en positiv attityd.

Om anställningen
  • Placeringsort: Hylte
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, 2-skift.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Anställningsform: Visstidsanställning.
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt gärna personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.