Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Operatör till Hyltebruks området - Nattskift

Publiceringsdatum
09 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av som produktionsmedarbetare. Du ingår i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter inom bearbetning. Den vi söker i denna rekrytering är en driven och engagerad operatör som har erfarenhet inom industri och har fortsatt intresse att utvecklar vidare.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker antingen har tidigare erfarenhet av industri och vill jobba ständigt nattskift. Du är nyfiken och engagerad och har kvalitetsmedvetenhet i ditt arbete. Du bör ha ett tekniskt intresse samt ha förutsättning att jobba ständigt natt.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Om anställningen
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid / Ständigt Nattskift
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till övergång hos kund
Anställningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Shkodran Zejneli: 0722541350, mail: Shkodran.zejneli@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lediga jobb inom industri och produktion i Hylte med omnejd

Vill du ha varierande och spännande arbetsdagar? Just nu söker vi positiva och engagerade personer som kan gå in i rollen hos vår kund i industri- och produktionsbranschen. Som konsult har du möjlighet att göra tydlig nytta på olika typer av arbetsplatser. Sök redan idag!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Eskilstuna
Transport & Logistik
Företagslogga