Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Packpersonal på långt sikt i Hylte

Har du erfarenhet av paketering och letar efter ett nytt jobb? Är du en engagerad person som motiveras av att få mycket ansvar? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jobandtalent flertalet industriarbetare till uppdrag om ca 6 mån, med möjlighet till förlängning hos vår kund i Hyltebruk. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som industriarbetare ansvarar du för att arbeta med paketering av artiklar som ska skickas ut till kund samt arbeta med plockning, packning och kvalitetskontroll. Arbetstiden är förlagt till fem-skift.

Om dig

Vi på Jobandtalent söker dig som har erfarenhet av paketering, kvalitetskontroll eller annan industrierfarenhet. Har du truckkort är detta ett stort plus!

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Det är också viktigt att du har god förmåga att läsa av din omgivning.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi sätter stort värde vid din personlighet, ditt driv och intresse.

Om vår kund

Kunden är ett globalt, stort och välkänt företag som verkar inom tillverkningsindustrin. De arbetar huvudsakligen med hållbara och nedbrytningsbara engångsprodukter i centrala Hyltebruk.

Övrigt

Uppdragslängd: ca 6 mån, med möjlighet till förlängning

Placeringsort: Hyltebruk

Tillsättning: Trolig start i februari

Om Jobandtalent

Jobandtalent är en av de större växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare