Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Industrimedarbetare Till Unnaryd

Ansök nu
ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Arbetsbeskrivning
  • Maskinkörning
  • Beredning av material
  • Sortering och kvalitetsgranskning
DINA KVALIFIKATIONER
  • Tidigare erfarenhet av arbete med kvalité och säkerhet i fokus
  • Goda referenser.
  • Vana av arbete förlagt på varierande arbetstider.
MERITERANDE
  • Tidigare erfarenhet av industri
  • Truckkort
  • Säkra lyft.
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

Är ambitiös och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som är lyhörd för hur du kan vara behjälplig för dina kollegor. Vi tror att du tidigare har arbetat inom lager, industri och / eller serviceyrken. Detta gör att du är van att hantera variationer i arbetstempo, och arbetstider. Det ligger i din natur att bidra till ett positivt arbetsklimat, och du är prestigelös i ditt arbetssätt.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare