Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Montör till kund i Kinnared

Ansök nu
Motiveras du av att lösa komplexa problem och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Är du en lösningsorienterad person som arbetar noggrant och lägger märke till detaljerna? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en verkstadsarbetare till vår kunds verksamhet i Kinnared. I rollen ingår ansvar för att serva och reparera verktyg som används inom tillverkande industri. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som verkstadsarbetare

I rollen som verkstadsarbetare ansvarar du för att utföra service och reparation av verktyg och maskiner som används inom industriell tillverkning. Exempel på maskiner du kommer att serva är svets- och pressverktyg.

Är du rätt för rollen som verkstadsarbetare?

Vi på Jobandtalent söker dig som har erfarenhet av verkstadsarbete och service av, eller arbete med, maskiner. Du ska gärna ha en vana av att mecka, hemma eller på tidigare arbetsplats. Dessutom har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift och B-körkort.

Det är meriterande om du har fordonsutbildning eller annan utbildning som kan anses likvärdigt. Har du även ett fordonsintresse så kan det vara ett plus.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Det är också viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Kinnared

Tillsättning: Omgående

Om Jobandtalent

Jobandtalent är en av de större växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare