Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Montör med fordonsintresse till kund i Ätran

Ansök nu
Om jobbet som montör

I rollen som industriarbetare kommer du att arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Här finns flertalet avdelningar med varierande arbetsuppgifter såsom montering, byggnation, limning, mekanik.

Är du rätt för rollen som industriarbetare?

Vi på Jobandtalent söker dig som har b-körkort och kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion eller montering är detta meriterande. Du bör vara händig och van vid att hantera verktyg, om inte, ska du inte vara rädd för att lära dig. Har du ett brinnande fordonsintresse är detta ett stort plus!

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete.

Om vår kund

Trevligt och framgångsrikt företag i Ätran. Här finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader med goda möjligheter till förlängning

Placeringsort: Ätran

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare