Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Maskinoperatör till stor kund i Hylte sökes

Ansök nu
ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att bearbeta och montera metallprodukter i större serier av komponenter till fordonsindustrin. Arbetet innebär både tillverkning, avsyning och kvalitetssäkring. Arbetet är förlagt till 2-skift, och du blir en del av ett mindre team.
DINA KVALIFIKATIONER
 • Tidigare erfarenhet av industriarbete.
 • Goda referenser.
 • Körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
 • God förmåga i svenska, tal och skrift.
MERITERANDE
 • Teknisk eller industriell utbildning
 • Truck- eller traverskort
DIN PROFIL

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett driv och att du utför ditt arbete med noggrannhet. Du är stresstålig, värdesätter hög kvalité och uppskattar ordning & reda. Du ska även vara en god lagspelare som inte är rädd för att ta i där det behövs.
  OM OSS

  Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  21 okt. 2023 (29 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare