Hoppa till innehåll

Pressoperatör till Kinnared

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Frauenthal Gnotec Sweden tillverkar metalldetaljer till fordonsbranschen och vi arbetar ständigt med att hitta nya smarta lösningar för att vara så effektiva som möjligt.

Tillsammans med oss ges du möjlighet att utvecklas i ett stimulerande och omväxlande arbete och där vi arbetar utifrån ledord som Tillit, Tänk Smart, Tillsammans.

Arbetsbeskrivning

Som pressoperatör kommer du att arbeta med att köra, övervaka och ställa in tunga pressmaskiner. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår det att hantera material och säkerställa kvaliteten i den tillverkade produkten.

Andra uppgifter som förekommer är:

- Vara behjälplig vid ställ-, ring- och pallbyte

- Göra mindre service av maskiner och verktyg

- Kontrollera detaljer utifrån upprättad kontrollinstruktion

- Emballagehantering

- Hantering av vissa avvikelser på detalj, rutin eller utrustning

- Samt arbeta med 5S och ständiga förbättringar.

Du kommer att ha ett tätt samarbete med teamledare, ställare och andra operatörer i ditt skiftlag i någon av våra presshallar i Kinnared.Din profil

Vi söker dig som antingen har utbildning med inriktning industri/teknik eller relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med pressmaskiner eller liknande arbetsuppgifter, alternativt att du har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på att börja jobba inom industrin.

Som person är du engagerad och mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Du har ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och trivs i en ansvarstagande roll. Du hanterar svenska i tal och skrift, har körkort och bil och det är meriterande om du har truckkort, vana av truckkörning samt traverskort.

Placeringsort: Kinnared

Arbetstid: Tvåskift

Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse

Kvalifikationer och personliga egenskaper För att lyckas med arbetet som pressoperatör och ställare bör du vara nyfiken, positiv och engagerad och ha en bra samarbetsförmåga. För oss är det viktigt att arbeta utifrån 5S där rätt utrustning finns på rätt plats. Därför bör du vara en person som tycker att ordning och reda är viktigt. Du ska ha en viss datorvana samt kan uttrycka dig väl i det svenska språket.

Vår gemensamma vilja är att göra Gnotec till ett enastående företag både som arbetsplats och samarbetspartner. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund!

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Vi ser fram emot din ansökan!

About FrauenthalGnotec Group

Frauenthal Gnotec Groupis a leading Internationalmanufacturer of metal components to thedemanding Automotive and Commercial Vehicle industry. Our operations in China, Czechia, Germany, Slovakia,Sweden and US has more than 1300 employees and offers state of the art technology in Automatic pressing, Welding andAssembly. We offer processes and solutions for different materials, thicknesses, complexities and applications. High automation together with Lean manufacturing, Continuous improvement and Zero Defect Principle are our DNA at each plant, performed by highly skilled employees.

Read more about who we are and our values at gnotec.com.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 november 2024 (138 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se