Hoppa till innehåll
AGES Casting Unnaryd AB logotyp

Mätspecialist - ages casting - unnaryd

Ansök nu
HAR DU ERFARANHET AV ATT ARBETA SOM MÄTSPECIALIST OCH VILL FORTSÄTTA UTVECKLAS MED VARIERANDE UPPGIFTER?

ÄR DET DIG VI LETAR EFTER?

Din vardag

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande. Exempel på en arbetsdag är följande:
  • Skapa mätprogram för nya produkter utifrån kundernas önskan och specifikation
  • Mätning i CMM och 3D Scanner
  • Uppmätning och dokumentation för kvalitetssäkring av nya artiklar och nya projekt
  • Analysera nätdata
  • Stödja produktion och programmerare vid kvalitetsfrågor
  • Kalibrering
  • Ritnings läsning
Din profil

Du som söker bör ha en teknisk utbildning och/eller flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom mätteknik samt tekniskt kunnande och intresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet i mätning och ritnings läsning från annan tillverkande Industri bransch.. Har du arbetat med PC-DMIS så är det extra meriterande. I denna tjänst kommer du även ha ett övergripande Team ansvar över två till tre personer. Du behöver hantera "teknisk" svenska och engelska i tal och skrift.

Rätt personliga egenskaper är viktigt och vi vill att du är bra på samarbete och snabbt kan anpassa dig till förändringar och omprioriteringar. Ditt arbetssätt är strukturerat och du behöver vara bra på att planera och vara en bra problemlösare. Självklart är du också noggrann och har sinne för precisionsarbete.

VARFÖR AGES?

Din insats som mätspecialist kommer göra skillnad hos oss. AGES Unnaryd är ett utvecklade företag med korta beslutsvägar och framåtanda. Vi på AGES hjälps åt när det behövs, där det behövs. Gillar du att jobba i en organisation med trevliga kollegor, där du även har stor möjlighet att påverka din utveckling? Då har vi jobbet för dig!

KÄNNER DU ATT ROLLEN TILLTALAR DIG?

Toppen!

Då ska du söka tjänsten som Mätspecialist redan idag.

ANSÖKAN & KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar AGES Unnaryd med FSK Group. Information om tjänsten lämnas av ansvarig rekryterare Theresia Andersson.

START: Omgående
PLATS: Unnaryd
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1000 MSEK. Tillsammans är vi ca 500 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd är företagsgruppens största produktionsenhet med ca 250 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer.

Läs mer på AGES hemsida

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare