Hoppa till innehåll
Ansök nu
ÄR DU HANDLINGSKRAFTIG OCH EN INLYSSNANADE LEDARE?

VILL DU VARA MED OCH PÅVERKA OCH TILLSAMMANS MED OSS PÅ AGES DRIVA VÅRT BOLAG FRAMÅT?

Din roll:

Som vår nästa Logistikchef på AGES Unnaryd har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla våra logistiska flöden och processer, i allt från inköp till leverans vidare till kund. Hos oss blir du navet i vårt operativa team med det tydliga uppdraget att bygga en stark, självgående organisation som skapar välfungerande logistikflöden både internt och externt. Till ditt förfogande har du ett team med ca 15 medarbetare specialiserade inom planering, lager, inköp och kundtjänst, varav 6 st är direktrapporterande. Som Logistikchef rapporterar du till vår VD, Tomas Kärrman.

Vi vill att du har ett engagemang och en närvaro både internt och externt. Då logistiken genomsyrar hela vår verksamhet på olika sätt kommer du föra ett nära samarbete med övriga organisationen. Du kommer också att ha mycket kontakter med våra kunder. Vårt affärssystem är Monitor som blir ett viktigt verktyg i ditt arbete.

Hos oss på AGES satsar vi hårt för att möta framtidens utmaningar i en konkurrensutsatt bransch där alla i laget gör skillnad - för våra kunder, för företaget och för kamraterna!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning inom t ex logistik - inköp - supply chain och erfarenhet av en liknande chefsroll inom tillverkningsindustrin, gärna med kopplingar till fordonsindustrin. Din förmåga till helhetssyn och överblick är avgörande. Du är en målinriktad, initiativrik och välstrukturerad person som har en utpräglad känsla för logistikoptimering. Du vill bygga långsiktigt hållbara strukturer i såväl organisation som system. Hos oss arbetar vi i en kravfylld internationell miljö där professionalism och prestigelöshet skapar grunden för effektiva processer och personlig utveckling.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Unnaryd

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Månadslön

Kontaktperson:

Vi väntar med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

I denna rekrytering samarbetar vi med teamet på FSK People och Theresia Andersson
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1000 MSEK. Tillsammans är vi ca 500 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd är företagsgruppens största produktionsenhet med ca 250 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer.

Läs mer på AGES hemsida

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare