Hoppa till innehåll

Kvalitetstekniker - ages - unnaryd

VILL DU VARA MED OCH FORTSÄTTA UTVECKLA VÅRT FOKUS PÅ KVALITET OCH MILJÖ?
Vi söker nu en Kvalitetstekniker som tillsammans med övriga kollegor på kvalitetsavdelningen skall driva vårt arbete med att nå kvalitetsmålen genom att förebygga och eliminera kvalitetsproblem. I en för företaget viktig funktion får du på ett självständigt sätt möjlighet att tillsammans med organisationen kvalitetssäkra våra processer och produkter.

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och du kommer bl.a. jobba med följande:
  • Vara kundkontakt i kvalitetsfrågor
  • Driva PPAP arbete
  • Genomföra och dokumentera tekniska bedömningar
  • Driva internt reklamationer från kund
  • Driva tvärfunktionella team i olika kvalitetsverktyg i grundorsaksanalyser
  • Hantering av 8D rapportering
  • Äga allt arbete kopplat till kundportal och rapportering
  • Utveckla och utbilda medarbetare i kvalitetsbrister
Din profil
Du som söker bör ha en teknisk utbildning och/eller flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom Kvalitetsteknik samt tekniskt kunnande och intresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Kvalitet och ledningssystem, ISO 9001, ISO 14001, IATF 16946 och VDA 6.3. Du behöver hantera flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Rätt personliga egenskaper är viktigt och vi vill att du är bra på att kommunicera. Du ska vara driven och aktivt bidra med att alltid vilja förbättra. Ditt arbetssätt är strukturerat och du behöver vara bra på att planera och vara en bra problemlösare samt hela tiden dokumentera. Självklart är du också noggrann och har sinne för precisionsarbete. Hos oss ska kunden alltid vara nöjd så du gillar att bygga starka långsiktiga relationer.

Vi på ages erbjuder
AGES Unnaryd är ett stabilt företag med korta beslutsvägar och framåtanda. Gillar du att jobba i en organisation med trevliga kollegor, där du även har stor möjlighet att påverka ditt arbetsinnehåll? Då har vi jobbet för dig!

Känner du att rollen tilltalar dig?

Toppen!

Då ska du söka tjänsten som Kvalitetstekniker redan idag.

ANSÖKAN & KONTAKT
Vi väntar med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs! I denna rekrytering samarbetar vi med teamet på FSK People och Theresia Andersson

START: Omgående
PLATS: Unnaryd
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön
AGES Casting Unnaryd AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1400 MSEK. Tillsammans är vi ca 500 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd är företagsgruppens största produktionsenhet med ca 250 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer.

Läs mer på AGES hemsida

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Markaryd
Industri & Anläggning
Företagslogga
Tingsryd
Industri & Anläggning
Företagslogga