Hoppa till innehåll
Ansök nu
ÄR DU DRIVEN, STRATEGISK OCH STRUKTURERAD?

HAR DU ANALYTISKA FÄRDIGHETER OCH BRINNER FÖR MILJÖ OCH HÅLLBARHET?

Din roll:

Som Kvalitets- och Miljöansvarig planerar och säkerställer du miljösystemet och kvalitetssystemet i de aktuella kraven för våra standarder. Du arbetar mot att skapa resultat och hållbar utveckling genom vår målstyrning. Hos oss är du företagets språkrör i miljöfrågor. I rollen ingår även att utveckla och utbilda medarbetare i ledningssystemet samt i Kvalitets och miljöfrågor, samt hållbarhetsfrågor. Du bidrar aktivt med att ständigt förbättra ledningssystemet.

Hos oss på AGES kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande och du kommer att jobba i nära samarbete med kollegor från hela företaget och rapporterar till företagets Kvalitetschef.

Det här är en tjänst som kräver synlighet, engagemang och fokus på de dagliga arbetsuppgifterna. Några exempel på arbetsuppgifter.
  • Ansvara för kemikaliehantering
  • Rapportera till myndigheter i miljöfrågor
  • Vara uppdaterad och informerad i miljölagar
  • Vara med vid externa revisioner
  • Följa vår miljö och kvalitetsstrategi
  • Bidra till förbättringsarbete och föreslå miljömål
  • Driva proaktiva förbättringsarbeten
Du kommer att ingå i ett team med 8 personer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning inom Kvalitet och Miljö, gärna på högskolenivå. Du kanske jobbar som Kvalitetstekniker eller Miljösamordnare idag och vill vidga din kompetens. Har du erfarenhet inom tillverkningsindustrin - gärna med kopplingar till fordonsindustrin är detta meriterande. Du är en smart och analytisk person som förutom god struktur på ditt arbete även är en lagspelare som brinner för att skapa varaktiga relationer med samarbetspartners och kollegor. Vi ser gärna att du har kunskap i kvalitetsverktyg såsom 5 varför, Ishikawa och Pareto. Du ska vara godkänd internrevisor samt ha en fördjupad kunskap i 9001,14001 och IATF 16949.

Hos oss innebär arbetet att man dagligen hanterar olika uppgifter parallellt. Det kräver att du är effektiv, noggrann och har en vana av att arbeta i ett högt tempo. Du är kommunikativ och talar/skriver svenska och engelska obehindrat.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Unnaryd
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Månadslön

Kontaktperson:

Vi väntar med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då rollen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

I denna rekrytering samarbetar vi med teamet på FSK People och Theresia Andersson
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1400 MSEK. Tillsammans är vi ca 500 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd är företagsgruppens största produktionsenhet med ca 250 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer.

Läs mer på AGES hemsida

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare