Affärsdriven ekonom med hög servicekänsla

Affärsdriven ekonom med hög servicekänsla

Arbetsbeskrivning
Är du vårt nya stjärnskott på ekonomi?
Veteranpoolen växer och behöver förstärka sin ekonomifunktion i Kungsbacka. I rollen kommer du att vara en del av vår supportorganisation inom ekonomi med löpande ekonomisk hantering såsom fakturering, kreditering, förberedande lönesupport samt daglig support för våra lokalkontor. Vi arbetar med egna ansvarsområden som man äger och utvecklar i samarbete med kollegorna. Målbilden är att förbättra våra arbetsprocesser för att minska, förbättra och underlätta administration för lokalkontoren. Ansvarsområden kan vara rut- och rothantering, förfallna kundfordringar, krediteringar, reklamationer eller telefoni. Du kommer att vara en viktig del i utvecklingen av våra arbetssätt. Hos oss har vi en positiv kultur och vi verkar i en händelserik och fartfylld miljö. Vi gillar det vi gör, och vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att alla känner ett ansvar. Det är något som märks i allt vi gör - från den dagliga verksamheten till våra konferenser.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser gärna att du har en ekonomiutbildning eller motsvarande. Du förväntas ha en hög servicenivå, mycket god logisk förmåga och är noggrann. Då tjänsten innebär många kontaktytor är det av yttersta vikt att du är bra på kommunikation och har en pedagogisk förmåga, både i tal och skrift. Veteranpoolen arbetar bla i systemet Timewave - Affärssystem för RUT / ROT samt använder excel. Du behöver vara systemvan, analytisk och ha lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och system. Meriterande med erfarenhet av att analysera data och dra slutsatser utifrån denna. Som person är du relationsskapande, strukturerad och flexibel. Du rapporterar till Ekonomiansvarig.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Veteranpoolen med Amendo. Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 21 november. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pernilla Ambratt på telefon 0727 168103 eller via mail pernilla.ambratt@amendo.se
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Amendo Bemanning & Rekrytering
Sista ansökningsdag 21 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation har vi en tillväxt på över 30 % och omsatte 220 MKR år 2017. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 41 lokalkontor i Sverige och har sitt huvudkontor i Kungsbacka.