Trädgårdshjälp Särö- 187994

Trädgårdshjälp Särö- 187994

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker en trädgårdsintresserad till nytt spännande uppdrag i Särö.

Dina arbetsuppgifter

Gräva lite rabatter, flytta växter, samt trädgårdsfix. Gärna trädgårdsintresserad.

Vem är du?

Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Social, noggrann och glad samt pratar bra svenska.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Susanne Mayer Erander
Telefon 0300-666349
Område Hylte
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Sista ansökningsdag 16 juni 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.