Arbetsledare för depå

Arbetsledare för depå

Jobbeskrivning

Vi söker arbetsledare till en industrikund, vår kund tillhör Peabkoncernen och arbetar aktivt för att engagera sig i sociala frågor och som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Arbetsuppgifter som leda och fördela arbetet för elektriker på depån. Ansvara för beställningar från kunder och beställa material för projekt samt se till att det finns på lager. Truckkörning förekommer för att ta emot och leverera ut uthyrningsmaterial. Du som arbetsledare kommer att ha en viktig roll och är spindeln i nätet på kontoret.

Kravspecifikation: Utbildning inom el på lägst gymnasienivå, erfarenhet av tillfälliga elanläggningar, och av att planera och projektera el-anläggningar, B-körkort & Windows.
Meriterande: Truckkort, arbeta med el samt erfarenhet av att arbeta i en arbetsledande position.

Personliga egenskaper

För att passa in hos denna kunden tror vi att du som söker är personligt, jordnära och arbetar grundläggande. Du känner dig driven och är självständig med båda fötterna på jorden. Vi ser gärna att du är noggrann, identifiera dig som spindeln i nätet. Det är bra om du är lyhörd och har lätt att skapa kontakter då du kommer bemöta en hel del kunder. Du gillar att arbetat i team och är duktig på administration.

Intervju sker löpande, välkommen med din ansökan!

Arbetstid: Mån-Fre 06:45-16:00
Plats: Lindome
Lön: Enligt GFL
Start: OMG
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
  • Försäkringar
  • Marknadsmässig lön
  • Karriär och utveckling
Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.