Administratör till Hyltebostäder i Hyltebruk

Administratör till Hyltebostäder i Hyltebruk

Vill du börja ett konsultuppdrag och få en central roll i ett allmännyttigt bostadsbolag? Sök omgående!

Här får du chansen att ge en hög service till kommunens invånare samtidigt som du blir delaktig i att utveckla administrativa processer och påverka din vardag.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering i Hyltebruk. Det är start omgående eller så snart som möjligt och beräknas fortlöpa i sex månader. Perfekt för dig som är ute efter en ny utmaning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och du har din alldeles egna konsultchef som finns där för att besvara frågor och funderingar. Du omfattas även av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • ansvara för arkivhållning och diarieföring
  • ekonomiuppgifter, såsom scanning av fakturor
  • skriva styrelseprotokoll
  • administrerar flyttningar och ägarbyten
  • ansvara för receptionen och ta emot kunder
Rollen innebär i korthet

Vi söker en administrativ stjärna som har känsla för service!
Då Hyltebostäder är en liten organisation innebär det att du förväntas hjälpa till där det behövs. Du blir en del av Hyltebostäders administrativa enhet tillsammans med ekonomiansvarig och en uthyrare.

VEM ÄR DU?
  • erfarenhet av att skriva protokoll
  • kunna uttrycka dig bra på svenska
  • vara öppen för utveckling och för att tänka nytt
  • vana av att jobba med många kontaktytor
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/