Stora Enso Paper AB, Hylte bruk söker industrielektriker

Stora Enso Paper AB, Hylte bruk söker industrielektriker

Beskrivning
Vi söker nu en positiv och nyfiken industrielektriker som drivs och motiveras av självständigt arbete med stort ansvarstagande. Vi erbjuder dig en omväxlande och varierad vardag där vi på avdelningen har stort fokus på att förbättra vår produktionsanläggning och vårt sätt att arbeta. Här blir du som industrielektriker en viktig resurs. Du kommer att tillhöra vår teknikavdelning inom underhåll.

Som industrielektriker hos oss kommer du att få utföra felsökning och kalibrering samt reparation och förebyggande underhållsarbeten i fabriken, på vår el och automationsutrustning. Du kommer att ansvara för att upprätta och uppdatera el- dokumentation i samband med olika åtgärder och du får även möjlighet att delta i projekt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieexamen eller yrkeshögskoleutbildning inom el alternativt yrkeserfarenhet inom området.

Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad, du tycker om att jobba självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din kommunikativa förmåga då du kommer att ha kontakt med interna kunder och externa leverantörer. Du uttrycker dig väl i tal, både på svenska och på engelska.

Tjänstenär på heltid och arbetstid är dagtid. Det kan komma bli aktuellt med schemalagd beredskap, att vara tillgänglig för utryckning.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Forss på tel. 0725-47 92 18 eller Torbjörn Brodin på tel. 0725-87 92 54.

Sista ansökningsdag är den 28 april men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.storaenso.com
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq
Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).


Stora Enso, Hylte Bruk är en tidnings- och biokompositproducent tillhörande divisionerna Paper och Wood. Bruket som ligger i de Halländska skogarna försörjer kunder med förnyelsebara material världen över. Drygt 400 anställda från över 80 olika yrkeskategorier arbetar på bruket. Vårt mål är att ersätta fossila material mot produkter baserade på trä och andra förnyelsebara material.