Stora Enso Paper AB, Hylte bruk söker mekaniker

Stora Enso Paper AB, Hylte bruk söker mekaniker

Beskrivning
Till vår underhållsavdelning söker vi nu en positiv och driven mekaniker med passion för att skruva och reparera! Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där vårt mål är att ha en välplanerad verksamhet med lång framförhållning.

Som mekaniker arbetar du med både förebyggande och avhjälpande underhåll i våra maskin- och processutrustningar vilket innebär att du har ett nära samarbete med driften. Vi jobbar mycket med teknisk problemlösning och då våra maskiner och utrustning skiljer sig åt behöver du tycka om utmaningar samt ha en god teknisk förståelse och ett stort intresse för teknik och mekanik i allmänhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieexamen med teknisk inriktning eller inriktning mot mekanik alternativt att du har yrkeserfarenhet inom området.

Som person är du kvalitetsmedveten och är den som ser möjligheter istället för problem. Du är ansvarstagande för ditt arbete och en lagspelare som tycker om att samarbeta.

Eftersom tjänsten spänner över hela vårt fabriksområde så kommer du att utveckla din kompetens på bredden, därför är det viktigt att du har en stor vilja att utvecklas och lära nytt.

Du kan uttrycka dig väl i tal ochskrift, både på svenska och på engelska och din datavana är god.

Arbetstiden är dagtid och tjänsten är på heltid, den kan även bli aktuellt med beredskapstjänst. B-körkort är ett krav.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Bergström på tel. 070- 370 47 23.

Sista ansökningsdag är den 31 mars men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.storaenso.com
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon. Företaget har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder och 2018 uppgick omsättningen till 10,5 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R). Dessutom handlas Stora Enso som depåbevis ADR (SEOAY) i USA. storaenso.com

StoraEnso, Hylte Bruk är en tidnings- och biokompositproducent tillhörande divisionerna Paper och Wood. Bruket som ligger i de Halländska skogarna försörjer kunder med förnyelsebara material världen över. Drygt 400 anställda från över 80 olika yrkeskategorier arbetar på bruket. Vårt mål är att ersätta fossila material mot produkter baserade på trä och andra förnyelsebara material