Stora Enso Paper AB, Hylte bruk söker automationstekniker

Stora Enso Paper AB, Hylte bruk söker automationstekniker

Beskrivning
Är du en serviceinriktad problemlösare som brinner för teknik och som tycker om att både jobba i team och driva enskilda uppdrag? Då kan du vara den vi söker!

I den här rollen får du möjlighet att jobba över hela fabriksområdet som rör vår massa och pappersproduktion. På automationsavdelningen ansvarar vi för att förbättra och underhålla vår processutrustning som består av bland annat PLC, styr och driv- system samt mät och analysutrustning.

I det dagliga arbetet kommer du att jobba med felsökning på vår processutrustning samt på våra elanläggningar. Du kommer även att delta i projektarbete vid nyinstallationer och ombyggnader. Alla jobb planerar du tillsammans med våra arbetsledare.

På strategisk nivå blir du involverad i vårt arbete med ständiga förbättringar enligt Lean- metoden.

För att trivas och lyckas i rollen som automationstekniker är det viktigt att du tycker om att jobba självständigt och ha igång många saker samtidigt men du behöver även vara en lagspelare och tycka om att samarbeta i grupp. Du är en person som behåller lugnet i stressiga situationer och har förmåga att göra rätt prioriteringar.

Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som har gymnasieexamen med inriktning mot el- teknik samt eftergymnasial utbildning med inriktning mot styr- regler- eller automationsteknik alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i tal och i skrift och din datorvana är god inom främst MS Office.

Somperson är du analytisk, serviceinriktad och målinriktad och ser möjligheter i utmaningar.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid, beredskap kan förekomma.

Har duytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tommy Eriksson på tel. 070-593 60 01

Sista ansökningsdag är den 31 januari men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.storaenso.com
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.

Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder och är börsnoterat i Helsingfors och Stockholm. Vår omsättning 2017 uppgick till 10 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1 MEUR.

Stora Enso, Hylte Bruk är en tidnings- och biokompositproducent tillhörande divisionerna Paper och Wood. Bruket som ligger i de Halländska skogarna försörjer kunder med förnyelsebara material världen över. Drygt 400 anställda från över 80 olika yrkeskategorier arbetar på bruket. Vårt mål är att ersätta fossila material mot produkter baserade på trä och andra förnyelsebara material.