Fordonsmekaniker

Fordonsmekaniker

Stora Enso Paper AB, Hylte bruk söker fordonsmekaniker

Beskrivning
Till vår underhållsavdelning söker vi nu en positiv och driven fordonsmekaniker med passion för att skruva, reparera, samordna och planera! Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där vårt mål är att ha en välplanerad verksamhet med lång framförhållning.

På avdelningen ansvarar vi för förebyggande och avhjälpande underhåll på vår utrustning samt våra fordon och vi är en servicefunktion till produktionen. Det innebär att vi har ett nära samarbete med vår produktionspersonal.

Som fordonsmekaniker arbetar du med fordon som kan sträcka sig från hjullastare till mindre truckar. Dina arbetsuppgifter innebär felsökning, service, reparationer och underhåll av mekaniska fel på dessa.

För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort allmänt tekniskt intresse och är kvalitetsmedveten och noggrann samt att du gillar ett högt tempo. Du har inställningen att problem är till för att lösas och ser möjligheter i utmaningar!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieexamen med fordonsteknisk inriktning eller inriktning mot mekanik alternativt att du har yrkeserfarenhet inom området. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska och din datavana är god.

Som person är du kvalitetsmedveten, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du är en lagspelare som tycker om att samarbeta samtidigt som du inte har några problem med att arbeta självständigt.

Arbetstiden är dagtid och tjänsten är på heltid, den kan även bli aktuellt med beredskapstjänst. B-körkort är ett krav.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Bergström på tel. 070- 370 47 23.

Sista ansökningsdag är den 1 oktober men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Bergström
Telefon 070- 370 47 23
Område Hylte
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobdetail.ftl?job=010423&lang=sv
Sista ansökningsdag 1 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon. Företaget har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder och 2018 uppgick omsättningen till 10,5 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R). Dessutom handlas Stora Enso som depåbevis ADR (SEOAY) i USA. storaenso.com

Stora Enso, Hylte Bruk är en tidnings- och biokompositproducent tillhörande divisionerna Paper och Wood. Bruket som ligger i de Halländska skogarna försörjer kunder med förnyelsebara material världen över. Drygt 400 anställda från över 80 olika yrkeskategorier arbetar på bruket. Vårt mål är att ersätta fossila material mot produkter baserade på trä och andra förnyelsebara material.