Engagerade förskolelärare till Hylte tätort

Engagerade förskolelärare till Hylte tätort

Är du utbildad och legitimerad pedagog, vill du arbeta i en kommun där man satsar på skolutveckling på vetenskaplig grund och på skolor som utvecklas genom aktionsforskning? Skulle du säga att du är förtroendeingivande, är duktig på att kommunicera och är en person som brinner för barns utveckling? Då är du den vi söker söker! Randstad söker nu flera duktiga förskolepedagoger till Hylte tätort då man arbetar med att öka förskollärartäthet. Låter detta som din nästa utmaning, ansök redan idag! Uppdraget startar enligt överenskommelse och pågår tillsvidare.

Omfattning: heltid, tillsvidare och start enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-10-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Anna-Lena Södergren, anna-lena.sodergren@randstad.se

Arbetsbeskrivning:

Hylte tätort har 5 förskolor uppdelade i två områden med en förskolechef per område som har ett nära samarbete. Båda förskolecheferna har en bakgrund som förskollärare i kommunen och tillsammans med övriga förskolechefer i kommunen en stark drivkraft och höga målsättningar för förskolornas utvecklingsarbete.

Hylte kommun satsar på skolutveckling på vetenskaplig grund. Man utvecklar skolor och förskolor genom aktionsforskning. I förskolan innebär det att alla förskolechefer regelbundet deltar i forskningscirklar med Jan Nylund. Specialpedagoger och förskollärare har påbörjat forskningscirklar som leds av forskare och lärarutbildare från Högskolan i Halmstad.

Man satsar på kontinuerlig kompetensutveckling för alla medarbetare och har under året utbildat all personal utifrån Specialpedagogiska skolmyndighetens (SPSM) material med Anknytning, Trygga relationer och Kommunikation. Detta har gjorts med kommungemensamma föreläsningar och kollegiala träffar över hela kommunen.

Kommunen är inne på sitt tredje år av en stor digitaliseringssatsning på förskolor och skolor i kommunen. Vi har IT-pedagoger som driver och stöttar denna satsning som möjliggör goda förutsättningar för det digitala utvecklingsarbetet.

Det finns flera vakanta roller i Hylte tätort och vi är övertygade att det finns en plats som passar dig.

Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Avklarad akademisk utbildning och vara legitimerad lärare
  • Flytande svenska i tal och skrift.
Vi ser det som meriterande (ej krav) om du är utbildad VFU-handledare, har goda IT-kunskaper, goda kunskaper i engelska eller andra språk samt har erfarenhet från aktionsforskning.

Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Som person ska du ha förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha förmåga till att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska tycka om att arbeta flexibelt och du tycker det är viktigt med barnens inflytande. Då rollen bygger på nära samarbete mellan förskolechef, vårdnadshavare och övrig personal är bemötande och samarbetsförmåga viktiga aspekter. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv.

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1100 personer på 48 arbetsplatser.

För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 12 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.