Verksmaskinist

Verksmaskinist

Peab Asfalt AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Är du intresserad av tillverkning och underhåll? Trivs du att arbeta i ett högt arbetstempo, är kommunikativ och engagerad? Då kan detta vara rätt roll för dig!

Vi söker nu vår nästa verksmaskinist till vårt asfaltverk i Torup.

Om tjänsten

I din roll som verksmaskinist ingår bland annat produktion av asfalt, ordermottagning, utvägning av asfalt och planering, service och underhåll.

Rollen innebär att du får möjlighet att arbeta självständigt, ta egna initiativ och möta många olika människor. Du blir en del av ett mindre team som tillsammans löser eventuella problem som uppstår.

Vem är du?

Som person har du lätt för att samarbeta i en mindre grupp samtidigt som du är självständig och van att ta egna initiativ. Då arbetet innebär en tät dialog med beställare och leverantörer, söker vi dig som har lätt för att skapa goda relationer och behärskar Svenska i tal och skrift.

Du har god datorvana och har erfarenhet av svets och mekanik. B-körkort är ett krav.

Arbetet är säsongsbetonat och arbetsbelastningen varierar under året vilket innebär att du måste kunna vara flexibel när det gäller arbetstider.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Reinhold Tilling, arbetschef
Telefon 0435-296 31
Område Hylte
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.