Erfaren lagerarbetare med administrativt sinne sökes till Landeryd.

Erfaren lagerarbetare med administrativt sinne sökes till Landeryd.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Lagerarbete med huvudsakligt arbete med utleveranser. Skriva ut följesedlar och kontrollera gods.Truckkörning, främst motviktstruck.
Arbetet är förlagt på ett 2-skift.

Utbildning
Truckkort.

Erfarenhet
Du bör ha någon form av erfarenhet från arbete med utlastning, gärna med motviktstruck. Har du dessutom erfarenhet av administrava arbetsuppgifter eller affärssystemet Monitor är detta ett plus!

Personliga kvalifikationer
Du är självgående, tar egna initiativ och trivs att arbeta i team. Du har ett administrativt sinne och har lätt att lära dig nya system och rutiner.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Löpande

Startdatum
Start omgående

Uppdragslängd
4-6 månader, med möjlighet till förlägning
Mer info
Kontaktperson Nina Kapsimalis
Telefon 0768-654699
Område Hylte
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.