Laser-/stansoperatör

Laser-/stansoperatör

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För ett uppdrag med möjlig tillsvidareanställning hos kund i sikte, söker vi en kompetent laseroperatör med verkstadsteknisk bakgrund och god förståelse för ritningsläsning. I arbetsuppgiften ingår en del mekanisk problemlösning, drift- och maskinservice. Vi värdesätter att våra medarbetare är flexibla, kvalitetsmedvetna, ambitiösa, och skall kunna arbeta självständigt och i grupp. Företaget ligger långt fram i sitt arbete med produktionstekniska lösningar och kommer på sikt kunna erbjuda kvalificerade uppgifter med god utvecklingspotential.

Utbildning
Verkstadstekniskutbildning är meriterade för tjänsten. Teknisk utbildning eller ett brinnande intresse för teknik skapar goda förutsättningar för att lyckas i tjänsten.

Erfarenhet
För att trivas med jobbet bör du ha erfarenhet av att arbete i en industri- eller verkstadsmiljö. Fokus är framförallt inte vad du tidigare har gjort utan vad du kan och vill framåt.

Personliga kvalifikationer
Klurig, tålmodig och initiativtagande är egenskaper värdefulla för tjänsten. Ett intresse för att se och förstå tekniska lösningar värdesätts.

Lön och anställningsvillkor
Enl kollektivavtal

Ansökan
Ansökan skickas in via vår hemsida: www.palmpartners.se. Selekteringen sker löpande.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Johan Angerfors på 0708-658851 eller via mail: johan.angerfors@palmpartners.se.

Startdatum
Omgående eller efter överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0733897675
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.